Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.02.2020
ZIMNÍ VÝPRODEJ SLEVA 20 %
Potřebujeme udělat na skladu místo pro jarní zboží, tak vyhlašujeme u Maláčka jedinečnou akci SLEVU 20 % na zimní zboží ze skladových zásob - rukavice... číst celé
31.01.2020
Doprava zdarma v době dovolené
1. 2. - 8. 2. 2020 DOVOLENÁ Ve dnech 1. 2. - 8. 2. 2020 bude mít Maláček dovolenou.Objednávky učiněné v tomto termínu budeme postupně vyřizovat od ... číst celé
18.01.2020
AKCE - doprava od 25 Kč
Aby se nakupovalo snadněji, tak jsme cenu dopravy snížili na polovinu….. Pro objednávky nad 300 Kč je možné využít poloviční dopravné Uloženka 25 K... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Štěpán Hajžin, se sídlem Stradov 110, 403 39 Chlumec, IČ 726 59 475, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Doprava
Doprava do ČR od 49 Kč
Doprava na Slovensko od85 Kč
Osobní odběr - prodejnaZDARMA
Dobírka35 Kč
více informací o dopravě naleznete zde
DOPRAVA ZDARMA od 1 500 Kč
Kontakty

Zákaznická podpora

+420 702 906 786

(Po - Pá, 08:30 - 17:00 h)

Kamenná prodejna

Vinařská 1015/4

400 01 Ústí nad Labem

(za fotbalovým stadionem, u zastávky trolejbusu č. 60 "V Zahrádkách")

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.