Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.05.2021
ZÁSILKOVNA v našem eshopu
  Nově pro Vás nabízíme další možnost dopravy, a to oblíbenou ZÁSILKOVNU. Zásilkovna má velmi širokou síť poboček, a překonává tak v počtu poboček i... číst celé
12.09.2020
Rušíme přímý prodej v kamenné prodejně
Vážení zákazníci Vzhledem k současnému epidemiologickému vývoji jsme se rozhodli, od pondělí 14. 9. 2020 ukončit přímý prodej v naší kamenné prodejně... číst celé
09.09.2020
Změna otevírací doby
Od 7. 9. 2020 dochází ke změně otevírací doby kamenné prodejny. Nová otevírací doba: Po - Čt 09:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00 Pá 09:00 - 15:00 číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Štěpán Hajžin, se sídlem Stradov 110, 403 39 Chlumec, IČ 726 59 475.  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@malacek.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Doprava
Uloženka do ČR49 Kč
Zásilkovna do ČR69 Kč
WE|DO kurýr do ČR75 Kč
Česká pošta - Balík na poštu89 Kč
Česká pošta - Balík do ruky95 Kč
Uloženka na Slovensko110 Kč
Naše výdejní místo v ULZDARMA
Dobírka40 Kč
více informací o dopravě naleznete zde
DOPRAVA ZDARMA od 1 500 Kč
Kontakty

Telefon: +420 737 949 044 
(dotazy k objednávkám)
(Po - Čt 09:00 - 17:00, Pá 9:00 - 15:00)

E-mail: info@malacek.cz nebo chat
(dotazy k objednávkám, na parametry zboží, reklamace)

 

Výdejní místo - osobní odběr

Vinařská 1015/4
400 01 Ústí nad Labem

(za fotbalovým stadionem, u zastávky trolejbusu č. 60 "V Zahrádkách")

Copyright © 2014 - 2021 Maláček.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.